Horoscop vineri, 15 februarie 2019. Relația unei zodii stă pe un butoi de pulbere astăzi. Mare grijă la alegerea cuvintelor!

Horoscop vineri, 15 februarie 2019. Relația unei zodii cu persoana iubită stă pe un butoi de pulbere astăzi. Acești nativi trebuie să își aleagă cu grijă cuvintele.

Horoscop vineri, 15 februarie 2019. Vărsător

Vărsătorii își impun punctul de vedere într-o discuție în contradictoriu cu persoană iubită, nu vor nici în ruptul capului să lase de la ei și foarte bine fac.

Horoscop vineri, 15 februarie 2019. Pești

Peștii abia așteaptă sfârșitul de săptămâna. Pregătesc o petrecere surpriză pentru cineva drag și nu mai au răbdare până la eveniment.

Horoscop vineri, 15 februarie 2019. Berbec

Berbecii i-au cam supărat pe cei din familie cu niște decizii pripite și pot avea ceva discuții aprinse din această cauza.

Horoscop vineri, 15 februarie 2019. Taur

O zi foarte bună pentru o discuție deschisă cu partenerul de viață, în cazul Taurilor. Ar putea fi vorba chiar de o mutare împreună.

Horoscop vineri, 15 februarie 2019. Gemeni

Gemenii trebuie să își aleagă cu mare grijă cuvintele în discuțiile cu persoană iubită astăzi. Relația cu jumătatea lor stă pe un butoi cu pulbere, din cauza unor gesturi nepotrivite ale lor.

Horoscop vineri, 15 februarie 2019. Rac

O zi perfectă pentru că Racii să își pună ordine în gânduri. Cineva încearcă să le influențeze deciziile și simt că e nevoie să gândească mai limpede.

Horoscop vineri, 15 februarie 2019. Leu

Leii sunt norocoșii de astăzi în dragoste. Relația lor pare să depășească norii negri din ultima vreme, iar ei să redescopere omul de care s-au îndrăgostit.

Horoscop vineri, 15 februarie 2019. Fecioară

Fecioarele sunt sfătuite să dea curs unei invitații la o cafea ori la un eveniment privat. Au mari șanse că o persoană cunoscută acolo să le facă ochi dulci.

Horoscop vineri, 15 februarie 2019. Balanță

Un sfârșit de săptămâna perfect îi așteaptă pe nativii Balanță. Astrele prevăd o călătorie departe de casă alături de jumătatea lor, unde se vor putea bucură unul de celălalt.

Horoscop vineri, 15 februarie 2019. Scorpion

Nu atât de bine stau Scorpionii în plan sentimental. Povestea lor de dragoste spun astrele că ia o turnură nefericită și este posibilă o despărțire cu lacrimi.

Horoscop vineri, 15 februarie 2019. Săgetător

O călătorie îi așteaptă și pe Săgetători. Vor din suflet să revadă o persoană dragă și vor face totul să ajungă la ea, chiar dacă vor întâmpina ceva obstacole.

Horoscop vineri, 15 februarie 2019. Capricorn

Capricornii par să își regăsească, în sfârșit, echilibrul sentimental. Au avut parte de o perioadă agitată și plină de confuzie, însă de astăzi se liniștesc apele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *